slider2En erfaren brolægger i Haslev, der udfører kvalitetsarbejde på hele Sjælland

Brolægger i Haslev

Brolægning og belægning til private

Vi er en forholdsvis ny virksomhed, men det betyder ikke, at vi ikke har en del erfaring inden for brolægger- og belægningsfaget. JPH Multiservice udfører reparationer og vedligeholdelse samt anlæggelse og installationer af:

  • Indkørsler
  • Kantsten
  • Gangstier
  • Terrasser
  • Haver
  • .. og meget mere

Vi har stor erfaring i at arbejde med mange forskellige materialer, så det er kun fantasien, der sætter grænser ved dit næste projekt i hjemmet. Vi udfører brolægnings- og belægningsarbejde i området omkring Haslev, Næstved, Ringsted og Køge. Ved større opgaver tager vi gerne imod opgaver fra hele Sjælland.

Brolægning ved nybyg

Mange af vores opgaver inden for brolægning og belægning går ud på at pille gammel indkørsel op og lægge ny. Men vi har på det seneste oplevet større efterspørgsel på brolægning ved nybyg. Derfor hjælper vi vores kunder med alt fra bundsikring og anlæggelse af ny indkørsel til at plante ny have og hæk og anlæggelse af terrasse. Alt dette gør vi uden at forstyrre eller stå i vejen for det andet arbejde, der er igangværende under byggeriet.

Super flot anlæg af parkeringsplads foran huset. God kommunikation, super professionelt arbejde og hyggelige folk at have gående.
– Mette Meltinis

Din lokale brolægger i Haslev, Køge og Næstved

Vi hjælper gerne til med øvrigt håndværksarbejde

Hos JPH Multiservice elsker vi at bruge vores hænder. Derfor kan vi være behjælpelige med diverse andre håndværksarbejde i hjemmet. Udover at tilbyde brolægnings- og belægningsarbejde, tilbyder vi at udføre opgaver inden for tømrer-, murer- og gravearbejde.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt – uanset om det er påbegyndt eller ej. Vores erfaring tillader os at rådgive i arbejdsopgaver i hjemmet, såvel som udføre dem. Ring til os på 20 67 39 57 eller skriv til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.