slider2Brolægger i Haslev hjælper med belægning og brolægning på Sjælland

Facaderenovering af boliger og erhvervsejendomme

Trænger facaden til at blive renoveret? Er der opstået revner i murværket, eller kunne du bare godt tænke dig at give facaden et nyt udtryk? Så kan vi hos JPH Multiservice hjælpe dig med din facaderenovering.

Vi er både murer og tømrer, og vi kan udføre forskellige former for facadearbejde for private husejere og forskellige former for erhverv. Vi kører blandt andet ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Haslev, Ringsted og Næstved, men vi tilbyder også renovering af facade hos kunder andre steder på Sjælland.

Hvorfor er en facaderenovering nødvendig?

Der kan være flere forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt med en facaderenovering. Det kan for eksempel være, at facaden trænger til en kærlig hånd, eller at du bare godt kunne tænke dig at give dit hus eller dine virksomhedslokaler et andet udtryk. I så fald er både pudsning af facade og vandskuring af hus populære løsninger.

Facaden er noget af det første, som både gæster, kunder, naboer og forbipasserende ser, når de kommer forbi din bygning. Den er derfor med til at give et førstehåndsindtryk af dig, dit hjem eller din virksomhed, og derfor kan det være en god ide at sørge for, at facaden altid ser pæn og indbydende ud.

Hvad koster facaderenovering?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en facaderenovering koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en renovering der er tale om
  • Hvor mange m2 facade du har, der skal renoveres
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven.

Uanset omfanget af din opgave udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kunne du tænke dig at give dit hus eller dine erhvervslokaler et løft med en ny facade, så står vi hos JPH Multiservice klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for renovering af facader, og vi kører ud til både private og erhverv på hele Sjælland.

Ring til os
Skriv til os