slider2Brolægger i Haslev hjælper med belægning og brolægning på Sjælland

Flisebelægning der lever op til dine ønsker

Kunne du tænke dig at få etableret en ny indkørsel til din bolig, drømmer du om en flot fliseterrasse i haven, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr, eller har du en anden form for belægningsarbejde, som du har brug for professionel hjælp til? Så stiller vi hos JPH Multiservice gerne vores ekspertise og erfaring inden for flisebelægning til din rådighed.

Vi har stor erfaring inden for brolægning, og vi kan både hjælpe privatpersoner og erhvervskunder med lige netop den belægning, som de drømmer om. Fra vores adresse i Haslev kører vi således ud til kunder i Ringsted, Næstved og andre omkringliggende områder for at udføre professionelt belægningsarbejde. Har du en opgave til os et andet sted på Sjælland, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

Få rådgivning om valg af fliser og sten

En flisebelægning er ikke bare en flisebelægning. Belægningen kan se ud på mange forskellige måder alt afhængigt af, hvilken type fliser eller sten du vælger, og hvilket mønster de skal lægges i. Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din kommende belægning, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at tage stilling til:

  • Valg af fliser
  • Valg af sten
  • Valg af flise- og stenstørrelse
  • Valg af mønster de skal lægges i.
Flisebelægning nær Ringsted. Næstved og Haslev

Skal vi hjælpe dig med din flisebelægning?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde, og vi sørger naturligvis for, at din nye belægning kommer til at kunne holde i de næste mange år. Det gælder, uanset om du ønsker en terrasse, en indkørsel eller stier rundt omkring din bolig.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den flisebelægning, du drømmer om, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang. Husk, at vi også gerne står til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning.

Ring til os
Skriv til os