Graverarbejde i Haslev

Vi tager imod gravearbejde fra private på hele Sjælland

Vi er et forholdsvis nyt firma, men vi har stadig en del erfaring inden for bygge- og anlægsopgaver til private. Vores kundebase befinder sig primært i Haslev og i de omkringliggende byer som Køge, Ringsted og Næstved, men vi tager gerne imod gravearbejde på hele Sjælland. Vi udfører nedenstående:

Udover gravearbejde, udfører vi også arbejdsopgaver inden for brolægning-, murer- og tømrerfaget. På den måde kan vi være behjælpelige ved større byggeprojekter eller ved nybyg. Vi har også kompetencerne til at stå for totalentreprisen på dit næste byggeprojekt.

Du får kvalitetsarbejde til en fornuftig pris

Vi går op i at levere et ordentligt stykke kvalitetsarbejde – hver gang. Derfor kan du være sikker på, at vi ikke efterlader vores arbejde halvfærdigt eller i skidt stand. Vi leverer altså noget, der fungerer, og vi gør det til en fair pris og til aftalt tid. Os kan du stole trygt på.

 

Super flot anlæg af parkeringsplads foran huset. God kommunikation, super professionelt arbejde og hyggelige folk at have gående.
– Mette Meltinis

gravearbejde i Haslev for private på hele Sjælland

Lad os sørge for det praktiske

Udover rådgivning til den rette løsning og udførelse af dette, så vil vi med glæde hjælpe dig med det praktiske ved gravearbejde. Altså vil vi foretage en undersøgelse af din grund samt sørge for at indhente en gravetilladelse hos kommunen, så vi er godt klar til start af projektet.

Kontakt os i dag og kom godt i gang

Indhent et uforpligtende tilbud hos JPH Multiservice på gravearbejde i Haslev eller et andet sted på Sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe 4234 5359 eller ved at skrive til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.