slider2Vi er en erfaren murer i Haslev, der arbejder på hele sjælland
Murerarbejde2019-02-11T10:19:43+00:00

Murer i Haslev

Murerarbejde til private på hele Sjælland

JPH Multiservice er en professionel virksomhed, der har erfaringerne og kompetencerne til at kunne håndtere diverse håndværksopgaver – herunder murerarbejde. Vi befinder os i Haslev og arbejder primært i de nærliggende byer som Køge, Ringsted og Næstved. Vi tager dog gerne imod arbejdsopgaver på hele Sjælland. Inden for murerfaget kan vi hjælpe dig med:

  • Pudsarbejde
  • Flise- og klinkearbejde
  • Facaderenovering
  • Renovering af badeværelse og køkken
  • .. og meget mere

Udover murerarbejde, tilbyder vi også vores service inden for brolægnings-, tømrer- og gravearbejde. Derfor kan vi, ved større byggeprojekter, varetage størstedelen af arbejdet. Vi har derudover mulighed for at stå for totalentreprisen på dit byggeprojekt, da vi efterhånden har opbygget os et stort netværk af dygtige håndværkere.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker

Vi har også en del erfaring med at rådgive til den rette løsning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og omstændigheder. På den måde sikrer vi os god kommunikation og stor tilfredshed – hver gang. Vi rådgiver også gerne personer, der ønsker at gøre det selv. Der påtager vi os ansvaret som en tillidsfuld andenmand, der hjælper med praktiske ting og svarer på alle dine spørgsmål.

 

Verdensklasse kundeservice – god jysk håndværker 🙂
– Christian Lysehøj

Murer i Haslev arbejder på hele Sjælland

Vi går op i at levere kvalitetsarbejde

Som engageret murer i Haslev, går vi en del op i at kunne levere murerarbejde i aller højeste kvalitet. Vi udfører kun arbejde vi kan stå inden for, og leverer ikke halvfærdige projekter til vores kunder. Vi leverer noget, der fungerer – til en fornuftig pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde. Vi hører gerne fra dig, uanset hvor langt du er i processen – vi er her kun for at gøre det nemmere for dig. Ring til os på 20 67 39 57 eller skriv til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.