slider2Murer i Haslev hjælper dig med alle dine mureropgaver

Murer der løser både store og små opgaver

Kunne du tænke dig at få renoveret facaden, eller er drømmen at modernisere og istandsættelse badeværelset? Uanset hvilken form for murerarbejde du skal have udført, så står vi hos JPH Multiservice klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som murer, og vi løser opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhverv.

Vi er dit lokale murerfirma i Haslev, og vi løser derfor mange opgaver for kunder i de omkringliggende områder som for eksempel Næstved og Ringsted. Vi dækker dog hele Sjælland, og vi kommer således også gerne forbi dig, hvis du har en opgave til vores murer.

Vi kan udføre dit murerarbejde i en totalentreprise

Der kan være mange forskellige opgaver, som skal løses af en murer. Det kan være både store og omfattende opgaver, eller det kan være små opgaver. Hos JPH Multiservice hjælper vi dig gerne med dit murerarbejde, uanset om det er en større eller en mindre opgave.

Har du en større opgave til os, der samtidig vil involvere flere forskellige faggrupper, så tilbyder vi at varetage hele totalentreprisen for dig. Det kan for eksempel være, at der er behov for både malere, elektrikere og VVS’ere. Ved at få arbejdet udført i en totalentreprise slipper du selv for at bruge tid og energi på at koordinere arbejdet mellem faggrupperne. Det gør vi i stedet for dig.

Pudsning af badeværelse

Er du i gang med den helt store renovering? Eller synes du blot, at badeværelset trænger til nyt liv?

Hvis badeværelset er beklædt med gamle klinker, så kan det være et større og ikke mindst omfattende arbejde at skulle fjerne dem uden at beskadige væggen. Derfor kan det være en god ide at overveje pudsning af væggen eller væggene i stedet.

Vi pudser simpelthen bare oven på de gamle klinker, og så er væggen klar til, at du stort set kan gøre med den, hvad du vil.

Vi sørger selvfølgelig altid for at sikre, at klinkerne sidder fast, eller giver dem klinke lim, så de ikke pludseligt ødelægger den ny pudsede væg.

Er du i tvivl om pudsning er det rette valg, så rådgiver vi dig gerne og hjælper dig med at finde den helt rette løsning i din situation.

Verdensklasse kundeservice – god jysk håndværker 🙂
– Christian Lysehøj

Murer i Haslev klarer pudsning af vægge og badeværelser

Hvad koster en murer?

Der kan være forskel på, hvor meget det koster at få besøg af en murer alt afhængigt af, hvilken opgave du skal have udført, og hvilken murerforretning du vælger. Vælger du vores firma, kan du forvente at få udført kvalitetsarbejde til en billig pris.

Vores priser bliver tilpasset den enkelte opgave og dine individuelle ønsker, og den endelige pris afhænger således blandt andet af:

  • Hvilken opgave du skal have udført
  • Hvor omfattende den er
  • Om vi skal varetage opgaven i en totalentreprise
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave, når vi kender til detaljerne og dine ønsker.

Ring til os
Skriv til os