slider2Brolægger i Haslev hjælper med belægning og brolægning på Sjælland

Renovering af badeværelse: Få et nyt og moderne badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse i din bolig, eller trænger det gamle badeværelse bare til at blive sat i stand og moderniseret? Leder du efter et firma, der kan realisere dine badeværelsesdrømme? Så er vi hos JPH Multiservice et oplagt valg.

Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, og vi kan tilbyde dig lige netop den løsning, du drømmer om.  Vi moderniserer og istandsætter badeværelser for både private og erhverv i Ringsted, Næstved, Haslev og omegn, og vi varetager også gerne opgaver for kunder andre steder på Sjælland.

Vi kan varetage din badeværelsesrenovering i en totalentreprise

Et nyt bad eller en badeværelsesrenovering involverer som regel flere forskellige faggrupper, der skal have koordineret deres arbejde. Når du vælger at lade os hos JPH Multiservice stå for renoveringen af dit badeværelse, så kan vi tilbyde at varetage projektet i en totalentreprise.

Vi har et stort netværk af dygtige håndværkere, som vi kan trække på til de opgaver, som vi ikke selv kan løse. Det har den store fordel for dig, at du ikke skal bekymre dig om, og bruge tid på, at koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, og det betyder samtidig også, at projektet bliver mere overskueligt og færdigt til tiden.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Om du ønsker en lille eller stor badeværelsesrenovering
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Om vi skal varetage hele totalentreprisen.

Uanset omfanget på din opgave så tilbyder vi altid en billig pris på det udførte arbejde i forhold til den høje kvalitet, som vi altid leverer, og vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig på den renovering af dit badeværelse, som du drømmer om.

Har du opgaven, har vi løsningen

Hvis du kunne tænke dig at få et moderne og istandsat badeværelse, der lever op til dine krav i forhold til både design og funktionalitet, så kan vi hjælpe dig. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Ring til os
Skriv til os