slider2Smedearbejde i Haslev &  omegn udføres af JPH Multiservice

Smedearbejde i Haslev

Smedearbejde udføres i Haslev & omegn

JPH Multiservice kan ikke kun hjælpe sine kunder med alt inden for tømrer-, murer og brolægningsfaget. Vi laver også alt i stål.

Om det er en ny havelåge, du ønsker, et barbord, blomsterkrukker eller andet. Så kan vi uden problemer hjælpe dig videre med opgaven.

Mulighederne er mange, når der arbejdes med stål, og vi kan derfor også hjælpe med at rådgive dig til at finde den helt rette løsning.

Måske du endnu ikke er helt sikker på, hvordan den endelige havelåge skal se ud, eller hvor meget blomsterkrukken skal kunne rumme.

Vi har snart prøvet lidt af hvert, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dit ønskede stålprodukt.

Vi har blandt andet lavet dette:

  • Havelåger
  • Barborde
  • Barstole
  • Blomsterkrukker
  • Borde
  • Bænke
  • … og meget, meget mere

Kvalitets smedearbejde

JPH Multiservice har altid haft som mål kun at levere ordentligt kvalitetsarbejde for vores kunder. Derfor vil du opleve, hvis vi skal udføre dit smedearbejde, at det bliver gjort efter bogen – og ikke mindst efter dine præcise ønsker og behov.

Vi går op i omhyggelighed, grundighed og høj faglighed, når det kommer til hvilket som helst af vores arbejde.

Så lad os hjælpe dig med at få piftet hjemmet eller måske haven op med flot og præcist smedearbejde.

Smedearbejde i haslev og omegn - vi laver alt fra havelåger til blomsterkrukker

Leder du efter den rette til dit smedearbejde?

Vi ved, det kan være svært at finde den helt rette håndværker, når du skal have bygget den nye havelåge eller udvidet dit udendørskøkken med et smart stativ eller andet i stål.

Men vi har de sidste mange år hjulpet kunder i både Haslev, områderne omkring og på resten af Sjælland med at komme i mål med forskellige smedeopgaver. Derfor kan vi også hjælpe dig i hus med dit projekt!

Vi skal gøre opmærksomme på, at vi ikke hjælper med udførsel af større konstruktioner som for eksempel skulpturer. Men uanset hvad du har i tankerne, så tag fat i os. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud og besked om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

Ring til os
Skriv til os

 

Se eksempler på vores tidligere smedearbejde