slider2Brolægger i Haslev hjælper med belægning og brolægning på Sjælland

Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Er taget utæt, eller er der opstået en anden skade på taget, som kræver en reparation? Leder du efter et tømrerfirma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos JPH Multiservice har vi mange års erfaring inden for tagrenovering, og vi kan således hjælpe dig med lige netop det tagarbejde, som du har brug for at få udført.

Vores virksomhed holder til i Haslev, hvorfra vi blandt andet kører ud til både private husejere og erhvervskunder, som skal have udført en tagreparation i Næstved, Ringsted eller på resten af Sjælland.

Trænger taget til at blive udskiftet?

Der kan være flere forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt med en tagrenovering. Et tag er ikke bygget til at kunne holde for evigt, og derfor vil der opstå et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at få udskiftet taget. Det kan komme til udtryk på flere forskellige måder, og nogle vil måske tro, at der blot er behov for en tagrenovering.

Vi kommer gerne ud forbi og kigger nærmere på dit tag for at vurdere dets tilstand og for at vurdere, om der er behov for et nyt tag, eller om en renovering af tag vil være den bedste løsning i forhold til tagets forventede levetid, dine ønsker til pris og dine egne ønsker.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis dit tag trænger til at blive udskiftet, så er det naturligvis relevant på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste. Vores priser på udskiftning af tag afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange m2 dit tag er på
  • Om vi først skal nedtage det gamle tag
  • Om vi skal reparere undertaget eller lægge nyt undertag på
  • Hvilket tagmateriale du vælger.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig, når vi har været ude for at besigtige tagets tilstand og snakket med dig omkring dine ønsker og behov.

Hvad koster en tagrenovering?

Hvis du skal have udført en tagrenovering, afhænger vores priser i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om.

Ring til os
Skriv til os