slider2Vi er din lokale i tømrer i Haslev, der også udfører tømrerarbejde på hele Sjælland
Tømrerarbejde2019-03-12T15:58:53+00:00

Tømrer i Haslev

Vi udfører tømrerarbejde til private på hele Sjælland

Fra vores base i Haslev, har vi god mulighed for at tage imod tømreropgaver fra de omkringliggende byer som Køge, Ringsted og Næstved – vi tager dog også, med glæde, imod opgaver fra hele Sjælland. JPH Multiservice bygger nyt, renoverer samt rådgiver inden for følgende:

  • Køkken
  • Loft
  • Fodpaneler
  • Hegn
  • Terrasse og tagterrasse
  • .. og meget mere

Vi har stor erfaring med diverse håndværksopgaver – store som små. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit næste byggeprojekt. Vi har også kompetencerne til at udføre andre opgaver i hjemmet som murer-, brolægnings- og gravearbejde.

Vi står også for totalentreprisen

Vi har opbygget et stort netværk af dygtige håndværkere inden for alle fagene – vi sørger derfor for at dække hele paletten med pålidelige folk, når du vælger os til at håndtere din totalentreprise.

 

Verdensklasse kundeservice – god jysk håndværker 🙂
– Christian Lysehøj

en erfaren tømrer i Haslev og omegn

Vi rådgiver til den rette løsning for dig

Vi har fra start også fungeret som en rådgiver til de, der ønsker at bygge selv, men har brug for en smule hjælp. Vi hjælper med at skabe og bibeholde den røde tråd hele vejen igennem forløbet. Vi vil være din tillidsfulde andenmand, der rådgiver dig til den bedste løsning for dig og dit hjem.

Kontakt os og kom godt i gang

Uanset hvor langt du allerede er i forløbet af dit byggeprojekt, står vi klar til at hjælpe. Søger du rådgivning eller udførelse af tømrerarbejde i Haslev eller omegn, så ring til os på 20 67 39 57 eller skriv til os via vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.