slider2Brolægger i Haslev hjælper med belægning og brolægning på Sjælland

Udskiftning af vinduer efter mål

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet, og leder du efter en dygtig tømrer, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos JPH Multiservice løser vi mange forskelligartede opgaver for både private boligejere og erhvervskunder, og en af vores arbejdsopgaver er udskiftning af vinduer.

Vi holder til i Haslev, og vi kører derfor ofte ud til kunder i Ringsted, Næstved og omegn, der har brug for professionel hjælp til at få monteret nye vinduer, men vi kører også meget gerne ud til kunder på resten af Sjælland, der har brug for vores hjælp.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Skal du til at have udskiftet dine vinduer, og kunne du godt tænke dig at vide, hvor meget opgaven kommer til at koste dig, inden du ringer efter professionel hjælp? Så er du langt fra den eneste. Der er mange, der gerne vil vide, hvor meget en udskiftning af vinduer koster, men vi kan desværre ikke give en pris til dig, før vi kender til omfanget af din opgave.

Vores priser afhænger nemlig af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Om vi skal købe de nye vinduer ind til dig, eller om du selv har indkøbt dem
  • Om vi skal gøre plads til større vinduer end de gamle
  • Om du i samme omgang også kunne tænke dig at få udskiftet dine døre.

Idet vores priser varierer fra opgave til opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov, således at du på forhånd ved, hvor meget en udskiftning af vinduer efter mål vil komme til at koste dig.

Udskiftning af vinduer i Ringsted, Næstved og Haslev

Har du brug for hjælp til en vinduesudskiftning? Kontakt os i dag

Kunne du tænke dig at få mere lys ind i din bolig? Er der gået råd i dine nuværende vinduer? Er vinduerne utætte? Uanset hvad står vi gerne til rådighed med professionel hjælp til montering af vinduer.

Ring til os
Skriv til os